Teklif.in

Teklif.in

14

Eyl
2019

Teklif.in

14 Eylül 2019
Teklif.in Güvenlik sistemleri teklif hazırlama sistemi ne işe yarar? Güvenlik sistemleri sektöründe hizmet veren ithalatçı veya montajcı firmaysanız, birkaç dakika içinde müşterinize; resimli, teknik özellikli, fiyatlı ve firma bilgilerinizi içeren profesyonel teklif hazırlayabilirsiniz. Tekliflerinizi müşterinize SMS veya E-posta ile gönderebilirsiniz.

Teklif.in sitesinde tekliflerinizi Cep telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdan hazırlayabilirsiniz.

Teklif.in veri tabanında kullanıma hazır şekilde 20.000 den fazla ürün vardır. 10’larca farklı ithalatçı ve markanın bilinen tüm ürünleri sistemde hazırdır ve 1 tıkla teklifinize ekleyebilirsiniz. Hazır ürünlerin; kısa teknik açıklamaları ve resimleri de sistemde mevcuttur ve teklifinize eklediğinizde otomatik olarak gelir.

Teklif.in sisteminde hazırladığım teklifleri özelleştirebilir miyim?

Aşağıdaki sıralanmış olan bilgileri sisteme bir kere kaydettiğinizde artık size sadece yeni müşterilerinize yeni teklifler hazırlamak kalıyor. Sistem belirttiğiniz ürünleri ve fiyatlandırma sistemiyle otomatik olarak teklifinizi hazırlayıp gönderime hazır hale getiriyor. Teklifinizde yer alan bilgiler; Firma logonuz Firma ünvanınız İletişim bilgileriniz E-posta adresiniz ve WEB siteniz Ödeme alma bilgileriniz

Teklif.in sisteminde hazırladığım teklifi müşterime nasıl ulaştırırım ?

Bunun için mail programlarıyla, linkleri kopyalayıp yapıştırmakla uğraşmanıza hiç gerek yok. İsterseniz direk sistem üzerinden E-posta veya SMS ile teklifinizi müşterinize gönderebilirsiniz.
www.teklif.in

Kategoriler

Tanıdıklarınla Paylaş